Nämä enchiladat täyttyvät mustapavuilla, mausteisilla kasviksilla ja makealla bataatilla.
🕕 1 h
👩🍳 4hlö

Bataatti 1kpl (jos kovin pieniä, käytä 2 kpl)
Punainen paprika 2 kpl
Mustapavut 1 tlk (380/230 g)
Tomaatti 2 kpl
Sipuli 1 kpl
Valkosipuli 1 kpl
Taco-mausteseos 1 pussi
Salsakastike 1 prk 300 g
Kaurafraiche 200g (esim. Oddlygood Planti Dream Fraiche soy natural)
Vuustoraaste 150 g (esim. Oddlygood original grated)
Vehnätortilla 8 kpl
Oliiviöljy
Suola
Kuori ja paloittele bataatti pieniksi paloiksi. Laita palat uunipellille ja pirskottele päälle öljyä ja suolaa. Paista 200 asteessa noin 20 minuutin ajan.
Pese ja paloittele paprikat sekä tomaatit. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulia ja valkosipulia pannulla pari minuuttia. Lisää pavut, paloiteltu paprika, bataatti, tomaatti, mausteseos ja noin 2 dl vettä. Kun vesi kiehuu, lisää salsa ja kaurafraiche. Keittele kymmenen minuutin ajan keskilämmöllä.
Sipaise öljyä reunalliseen uunivuokaan. Taittele tortillat vuoan pohjalle veneiksi ja täytä ne papubataattiseoksella. Sulje tortillat ja ripottele päälle vuustoraastetta. Paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes vuusto on saanut kauniin värin.
Lisää kommentti
Kommentit