Helppo ja ravitseva resepti kiireiseen alkuviikkoon.
🕕 työaika + odotusaika 40 min
👩🍳 4 hlö

Valkoiset pavut suolaliemessä 2 tlk (380/230g)
Kaurakerma 2,5dl
Tomaattimurska chili 400g
Täysjyväriisi 3dl (4 annosta, tarkista ohje paketin kyljestä)
Ketsuppi 2 rkl
Suola
Oregano
Aloita riisin keittämisellä: kiehauta vesi, lisää suola ja riisi. Tarkemmat ohjeet ja annoskoko (4 hengelle) löytyvät paketin kyljestä. Riisin keittyessä valmista pavut. Huuhtele valkoiset pavut huolella ja kaada ne paistinpannulle. Lisää tomaattimurska ja kaurakerma. Kiehauta seos ja laske lämpöä keskilämmölle. Anna hautua riisin valmistumisen ajan. Loppuvaiheessa lisää joukkoon ketsuppi ja mausta oreganolla ja suolalla maun mukaan.
Lisää kommentti
Kommentit