Gnocchivuoka Pesto Rosso

Julkaistu 4. huhtikuuta 2025 klo 9.00

Tästä ei resepti helpommaksi muutu: Kaikki ainekset sekaisin ja uuniin!

🕕 40 min

 

👩‍🍳 4 hlö

Gnocchi perunapasta 500g

Gold&Green Delikaura Chili-inkivääri 230g

Pesto Rosso Punainen pestokastike 190 g

Kirsikkatomaatti 250g

Planti kerma 2,5 dl

Vettä n. 2dl

Vuustoraaste (esim.Oddlygood Grated n.75g)

Koristeluun basilikaa

 

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sekoita gnocchit, huuhdellut kirsikkatomaatit ja pestokastike. Huuhtele kastikepurkki parilla desilitralla vettä ja kaada vesi mukaan vuokaan. Erottele delikauralevystä käsin pienempiä muruja ja kaada ne joukkoon. Lisää mukaan vielä kerma ja sekoita. Ripottele päälle vuustoraaste ja paista uunissa noin 20–30 minuuttia, tarkkaile vuuston pintaa. Koristele annos basilikalla ja nauti!

Lisää kommentti

Kommentit

Ei vielä kommentteja.