Tästä ei resepti helpommaksi muutu: Kaikki ainekset sekaisin ja uuniin!
🕕 40 min
👩🍳 4 hlö
Gnocchi perunapasta 500g
Gold&Green Delikaura Chili-inkivääri 230g
Pesto Rosso Punainen pestokastike 190 g
Kirsikkatomaatti 250g
Planti kerma 2,5 dl
Vettä n. 2dl
Vuustoraaste (esim.Oddlygood Grated n.75g)
Koristeluun basilikaa

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sekoita gnocchit, huuhdellut kirsikkatomaatit ja pestokastike. Huuhtele kastikepurkki parilla desilitralla vettä ja kaada vesi mukaan vuokaan. Erottele delikauralevystä käsin pienempiä muruja ja kaada ne joukkoon. Lisää mukaan vielä kerma ja sekoita. Ripottele päälle vuustoraaste ja paista uunissa noin 20–30 minuuttia, tarkkaile vuuston pintaa. Koristele annos basilikalla ja nauti!
Lisää kommentti
Kommentit