Hoisin-kastike on yksi suosikeistani! Yhdistä rapeaksi paistettua tofua, värikkäitä vihanneksia ja makean suolainen hoisin-kastike, ja saat arkeen täydellisen aterian!
🕒 työaika 20min
🌡 odotusaika 30 min (tofun kuivaaminen)
👩🍳 4 hlö

Nuudelit 3 pkt (esim.Mama, vihanneksenmakuinen 60g/pkt)
Tofu 2pkt 200g/pkt (esim.Rainbow luomu tofu)
Wokvihannekset 400g pakaste (esim.Coop Malay)
Hoisin-kastike 200ml (esim.Coop taste of Asia)
Aloita tofun kuivaamisesta: poista tofu pakkauksista ja leikkaa se pituussuunnassa kolmeen tai neljään osaan. Kääri tofu puhtaaseen keittiöpyyhkeeseen tai talouspaperiin. Aseta päälle paino, kuten leikkuulauta, ja anna tofun kuivua painon alla noin puoli tuntia.
Tällä välin voit valmistella nuudelit: Aseta nuudelit paistinpannulle ja lisää vettä niin, että nuudelit lähes peittyvät. Ota pusseissa mukana tulleet mausteet talteen. Kiehauta vesi ja anna nuudeleiden liota pannulla 2-5 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet. Siivilöi nuudelit ja siirrä ne sivuun odottamaan.
Kun tofu on kuivunut, pilko se pieniksi kuutioiksi. Paista tofukuutiot ja wokkivihannekset pannulla öljyssä. Paistamisen loppuvaiheessa lisää nuudelit ja nuudelimausteet. Sekoita valmiiseen wokkiin hoisin-kastiketta oman maun mukaan.
Lisää kommentti
Kommentit